Veilig betalen
via o.a. iDEAL

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen in huis

Vanaf €35,-
gratis verzending, anders €5,95

Een pasta voor elke behoefte

We snappen maar al te goed dat elke behoefte een andere pasta nodig heeft. Door onze uitgebreide productkennis herkennen we uw behoefte en zoeken hier de juiste pasta bij. Iedere oplossing is op maat gemaakt door onze pasta experts.

Uitgebreide productkennis

Wij geloven in specialisme. Focus op één productcategorie is waar wij voor staan. We hebben al onze Italiaanse pastamakers bezocht en hebben uitgebreid met ze gesproken over het productieproces en de grondstoffen waar de pasta’s van gemaakt worden. We zijn mee de pastakeuken in gegaan en hebben met onze eigen ogen gezien waarom de pasta zo speciaal is. Deze unieke kennis gebruiken we graag om de juiste pasta voor uw behoefte te vinden.

Kwaliteit en winstgevendheid gaan samen

Zonder twijfel durven we te zeggen dat kwaliteitspasta en winstgevendheid hand in hand gaan. Natuurlijk helpen we met kiezen welke pasta bij welke doelgroep past. Welke pasta bij welk gerecht past en wat de juiste verkooprijs zou moeten zijn. Investeren in een goede basis leidt tot meer tevreden gasten en uiteindelijk tot een grotere winstgevendheid. Onze pasta experts hebben veel ervaring met het op een winstgevende manier inzetten van onze pasta’s en helpen u graag op weg!

Behoefte aan vrijblijvend advies?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ondermening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.