Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

Een greep uit onze pasta's

Pasta groothandel

Direct online bestellen

Wilt u direct een kijkje nemen in ons uitgebreide pasta assortiment? Dit kan gemakkelijk via onze zakelijk webshop. Hier ziet u een overzicht van al onze 120 pasta’s en ziet u de groothandelsprijs per product. U kunt na het aanmaken van een account, en de goedkeuring hiervan, direct uw bestelling plaatsen.

Klant worden kost u niks, is volledig vrijblijvend en is in 1 minuut gedaan.

Account aanmaken
italiaanse pasta groothandel

De Italiaanse pasta groothandel

Pastaficio is de Italiaanse pasta groothandel van Nederland en België. Met een groot assortiment van meer van 120 pasta soorten zijn we dé pasta expert. Voor elke behoefte hebben we de juiste pasta in huis. We vertellen u graag meer over onze unieke pasta’s en waarom het een direct voordeel voor uw onderneming oplevert.

Maak kennis met ons assortiment
Pasta per pallet bestellen

Pasta per pallet

Ook voor volledige pallets met pasta kunt u bij ons terecht. Wij werken met 25 verschillende pasta-producenten en verschepen pasta door heel Europa heen.

De pasta wordt per pallet vanuit de producent verscheept naar u als eindgebruiker of tussenhandelaar. Hierdoor kunnen wij de scherpste tarieven hanteren en krijgt u altijd de beste prijs.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 060 5345, emailen naar: info@pastaficio.nl of uw gegevens achter laten in het contactformulier bovenaan de pagina.

Private label pasta

Private label pasta

Bent u op zoek naar pasta met uw eigen verpakking? Na meerdere grote opdrachten en jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden om pasta met uw eigen merk/verpakking te realiseren.

Om private label pasta te realiseren zijn goede contacten, afspraken en een goede communicatie met de producent in Italië nodig. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces en helpen u aan de beste oplossing.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 060 5345, emailen naar: info@pastaficio.nl of uw gegevens achter laten in het contactformulier bovenaan de pagina.

Zo maak je een heerlijke Italiaanse pasta saus!

Onze expertise is een voordeel voor uw onderneming

Bij Pastaficio hebben we een ervaren team van pasta specialisten. Van uitgebreide kennis over de pasta producten tot het samenstellen van een winstgevende menukaart. Of het nu gaat om de basics of de wat ingewikkeldere processen, onze pasta specialisten en kok denken graag met u mee!

Lees meer over onze expertise
Italiaanse pasta groothandel bezorgen

Flexibiliteit en gemak

We weten dat flexibiliteit en gemak voor u als ondernemer ontzettend belangrijk is. En daarom willen we u zo veel mogelijk ontzorgen. Van het simpele online bestelproces tot aan de flexibele en snelle levering.

Plaats vandaag nog een bestelling via onze zakelijke webshop.

Account aanmaken en bestellen