Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

Onze Reis: Van pasta enthousiastelingen naar Italiaanse pastameesters

Wij, Alessio en Mauro, heten je hartelijk welkom. Met een diepgewortelde passie voor de authentieke Italiaanse pasta, richtten wij in 2016 Pastaficio op. Als een dynamisch en gepassioneerd team, ademen wij pasta. Onze missie? Het delen van onze onvoorwaardelijke liefde voor dit essentiële Italiaanse gerecht met Nederland.

Onze Filosofie: Waar pasta en passie elkaar ontmoeten

In de wijze woorden van Federico Fellini: “Het leven is een mix van magie en pasta.” Een uitspraak die de essentie van ons Italiaanse hart raakt. Bij Pastaficio is het onze missie om de meest voortreffelijke Italiaanse pasta naar Nederland te brengen. Wij geloven in pasta zoals het bedoeld is. Een symbool van traditie, kwaliteit en genot.

Het begin van onze pasta reis

Ons avontuur begon in november 2016, met een reis naar het prachtige Italië, op zoek naar de ultieme pasta-ervaring. Gedurende twee weken bezochten wij 12 verschillende pastafabrieken, waarbij elke ontmoeting ons dieper in de Italiaanse pastatraditie dompelde. Dankzij onze vloeiende beheersing van het Italiaans, hebben wij waardevolle inzichten en kennis verzameld bij de meest ervaren pastameesters van Italië. Geïnspireerd en verrijkt keerden wij terug naar Nederland om Pastaficio te starten.

Voortdurende passie en ontdekking

We reizen regelmatig terug naar Italië om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om de beste pasta’s naar Nederland te brengen. Onze toewijding aan kwaliteit en authenticiteit staat centraal in alles wat we doen.

Ontmoet onze pastameesters

In onze pastashop vind je alleen de allerbeste Italiaanse pasta, geselecteerd met de grootste zorg en expertise. Onze leveranciers zijn de crème de la crème van Italiaanse pastameesters, waaronder:

Elke pasta vertegenwoordigt de rijke traditie en deskundigheid van Italiaans vakmanschap, gemaakt met een overvloed aan liefde, kennis, en geduld.

Ontdek meer over onze uitgekozen pasta merken

Wij nodigen je uit om via onze website meer te ontdekken over de exclusieve pasta merken die wij met trots vertegenwoordigen. Elke klik brengt je dichter bij het proeven van de authentieke Italiaanse pasta-ervaring, rechtstreeks uit de harten van onze geliefde pastameesters naar jouw tafel.