Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Voor 15:00 besteld,
morgen in huis!

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

Piacevole, wij zijn Pastaficio

Aangenaam, wij zijn Alessio en Mauro en we hebben een grote passie voor Italiaanse pasta.  En daarom zijn we in 2016 begonnen met Pastaficio. We zijn een jong bedrijf met enthousiaste pasta liefhebbers. Bij ons draait alles om pasta en belangrijker nog, het delen van onze liefde voor pasta.

Waar staan we voor?

Federico Fellini zei ooit ”Life is a combination of magic and pasta.” Pure waarheid als je het ons vraagt! Deze quote zegt natuurlijk alles over hoe belangrijk pasta in het dagelijkse Italiaanse leven is. Onze missie: ”De beste Italiaanse pasta’s naar Nederland halen zodat iedereen kan genieten van het lekkerste Italiaanse product. Pasta zoals pasta hoort te zijn!’

Hoe het allemaal begon…

Ons grote pasta avontuur begon ergens in november 2016. Met de auto richting het mooie Italië. Op zoek naar de beste pasta’s van hét land waar alles draait om pasta! In twee weken tijd zijn we op bezoek geweest bij 12 verschillende pastafici (pasta makerijen). Twee weken lang ruiken, proeven en letterlijk een kijkje in de keuken nemen. Gelukkig spreken we vloeiend Italiaans,  want wat hebben we veel leuke gesprekken gevoerd en wát hebben we veel geleerd van de beste ambachtsmannen uit de Italiaanse pastawereld. Na twee inspirerende weken in Italië was het tijd om terug naar Nederland te gaan. Met een berg aan informatie en kennis over het mooiste Italiaanse product zijn we Pastaficio begonnen.

Tegenwoordig zijn we meerdere keren per jaar in Italië om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebeid van pasta. Én om de beste producten naar Nederland te halen natuurlijk.

Onze pastamakers

Bij ons vindt je alleen de allerbeste pasta producten van de beste ambachtsmannen en vrouwen van Italië. Pasta gemaakt met liefde, kennis en geduld. We zijn zeer kritisch op al onze leveranciers en daarom testen en importeren we al onze pasta zelf. Onze pastamakers behoren tot de Italiaanse top!

Alle pasta’s in onze pastashop zijn afkomstig van deze pastamakers:

  • Leonardo Carassai
  • Sgambaro
  • Rustichella D’Abruzzo
  • Riscossa
  • Regina dei sibillini

Meer informatie over onze pasta merken vind je hier: