Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Voor 15:00 besteld,
morgen in huis!

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

Maak kennis met pastamaker Dialsi

Dialsi is een pastamaker die zicht gespecialiseerd heeft in het maken van glutenvrije pasta. De maken deze pasta met liefde en met een duidelijke missie: genieten kan ook met glutenvrije pasta!

Het bedrijf heeft zicht ontwikkeld tot een grote partij op het gebied van glutenvrije voeding en maakt mooie producten van verschillende grondstoffen.

Glutenvrije pasta van Dialsi

Met een mooi assortiment aan glutenvrije pasta’s heb je meer dan genoeg mogelijkheden om te genieten van een bord pasta. Kies uit een van de 12 soorten pasta en proef en heerlijke pasta die een stevige structuur blijft houden. Alle pasta’s worden gemaakt van mais (75%) en rijst(25%).

Glutenvrije pasta van kikkererwten

Pastamaker Dialsi maakt ook lekkere glutenvrije pasta van kikkererwten. Deze glutenvrije pasta heeft dan ook een andere smaak dan de glutenvrije pasta gemaakt van mais en rijst.

Kwaliteit en vakmanschap

De pastamakers van Dialsi maken glutenvrije pasta van de hoogste kwaliteit. Juist omdat ze alleen glutenvrije pasta maken, en geen andere pasta, is hun glutenvrije pasta van de hoogste kwaliteit.

Ze maken de pasta met de beste grondstoffen wat ook terug te proeven is in de pasta’s.

Het productieproces van Dialsi

Alle glutenvrije pasta van Dialsi wordt gemaakt in een speciale pastakeuken waar alleen glutenvrije pasta’s gemaakt worden. Hierdoor is er geen kans op kruisbesmetting waardoor er geen gluten in de pasta kunnen komen.

Naast strenge protocollen waar de pastamakers zich aan houden, is dialsi ook gecertificeerd als ‘glutenfree’ en ‘vegan’. Kortom, de pastamakers van Dialsi weten hoe ze goede glutenvrije pasta moeten maken!

Het smaakprofiel van de glutenvrijepasta

Glutenvrije pasta staat bekend om het plakken en weinig smaak. Met deze glutenvrije pasta gaat je glutenvrije pastagerecht heel anders smaken. De pasta van Dialsi houdt een stevige bite en plakt niet aan elkaar.

Hier nog een aantal tips om plakkende pasta te voorkomen