Pasta van Carassai
Een pasta merk uit het midden van Italië. Leonardo Carassai en zijn pastamakers maken pasta volgens een eeuwen oude traditie. De pasta is van een top kwaliteit en is extra smaakvol doordat er eieren door de pasta heen verwerkt zitten. De pasta wordt met de hand gemaakt en verpakt. Een pasta die gemaakt wordt zoals het hoort en waar je gerecht nog lekkerder van wordt
Kenmerken van deze pasta:
- Handgemaakte pasta
- Handmatig verpakt
- Assortiment van lange pasta soorten
- Pasta gemaakt met eieren
- Speciale pasta soorten (funghi, basilicum, truffel, citroen, etc)
Pasta van Regina dei Sibillini
De pasta soorten van het pasta merk Regina dei Sibillini worden gemaakt van de beste durum tarwe. De tarwe die gebruikt worden voor de pasta zijn verbouwd op een hoogte van 900m. Dit komt de smaak én de kwaliteit ten goede. Alle pasta soorten van Regina dei Sibillini worden door de pastamakers op een ambachtelijke manier gemaakt. Maak kennis met deze mooie pasta’s en kom meer te weten over dit pasta merk.
Pasta van Columbro
De pasta van het pasta merk Columbro staan bekend om de veelzijdigheid en kwaliteit. De pasta soorten van Columbro worden gemaakt van verschillende tarwe soorten. Ben je op zoek naar gewone pasta, spelt pasta, volkoren pasta of pasta met een smaakje? Columbro heeft ze! Maak kennis met het pasta merk Columbro en zoek je nieuwe favoriete pasta uit.
Pasta van Sgambaro
De pasta van het pasta merk Sgambaro is heerlijk en op een traditionele Italiaanse manier geproduceerd in het noorden van Italië. Alle pasta soorten zijn gemaakt van durum tarwe uit de regio van Bologna. Het pasta assortiment van Sgambaro bestaat uit de meest gegeten pasta soorten. Maak kennis met de pastamakers en het pasta merk Sgambaro