Veilig betalen
via o.a. iDEAL

Vandaag besteld,
binnen 2 werkdagen in huis

Vanaf €29,-
gratis verzending, anders €3,-

Pasta van Carassai

De ambachtelijke pasta van het pasta merk Carassai worden gemaakt van de beste tarwe en eieren. Alle pasta soorten van Carassai zijn voedzaam en rijk van smaak. De pastamakers maken de pasta’s op een ambachtelijke manier in het midden van Italië. De pasta soorten van Carassai staan in heel Italië bekend om zijn hoge kwaliteit. Maak kennis met dit mooie pasta merk en zoek een heerlijke pasta uit!

Pasta van Regina dei Sibillini

De pasta soorten van het pasta merk Regina dei Sibillini worden gemaakt van de beste durum tarwe. De tarwe die gebruikt worden voor de pasta zijn verbouwd op een hoogte van 900m. Dit komt de smaak én de kwaliteit ten goede. Alle pasta soorten van Regina dei Sibillini worden door de pastamakers op een ambachtelijke manier gemaakt. Maak kennis met deze mooie pasta’s en kom meer te weten over dit pasta merk.

Pasta van Girolomoni

De pasta van het pasta merk Girolomoni wordt gemaakt van verschillende tarwe soorten. Alle pasta soorten van Girolomoni zijn biologisch en vegan. De pastamakers van Girolomoni staan voor kwaliteit, ambacht en pasta gemaakt van lokale biologische tarwe soorten. Maak kennis met het pasta merk Girolomoni en ontdek de wereld van biologische pasta.

Pasta van Columbro

De pasta van het pasta merk Columbro staan bekend om de veelzijdigheid en kwaliteit. De pasta soorten van Columbro worden gemaakt van verschillende tarwe soorten. Ben je op zoek naar gewone pasta, spelt pasta, volkoren pasta of pasta met een smaakje? Columbro heeft ze! Maak kennis met het pasta merk Columbro en zoek je nieuwe favoriete pasta uit.

Pasta van Sgambaro

De pasta van het pasta merk Sgambaro is heerlijk en op een traditionele Italiaanse manier geproduceerd in het noorden van Italië. Alle pasta soorten zijn gemaakt van durum tarwe uit de regio van Bologna. Het pasta assortiment van Sgambaro bestaat uit de meest gegeten pasta soorten. Maak kennis met de pastamakers en het pasta merk Sgambaro

Glutenvrije pasta van Farmo

De glutenvrije pasta soorten van het pasta merk Farmo worden in de regio van milaan gemaakt. Een serieuze pasta producent die veel tijd en liefde steekt in het maken van heerlijke glutenvrije pasta’s. Het pasta assortiment van Farmo bestaat uit een aantal veel gegeten pasta soorten. De pasta wordt gemaakt van een combinatie van rijst en mais. Maak kennis met het pasta merk Farmo