Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Voor 15:00 besteld,
morgen in huis!

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

Reviews op onze website

Bij ons staat transparantie en betrouwbaarheid centraal als het gaat om het delen van klantbeoordelingen. Wie kan een review achterlaten? In principe kan iedereen die ervaring heeft met ons product of onze dienst een review achterlaten. We stimuleren voornamelijk klanten die een aankoop hebben gedaan om hun ervaringen te delen, maar staan ook open voor feedback van gebruikers die op een andere manier interactie hebben gehad met ons merk.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd? Om de echtheid van onze reviews te waarborgen, hebben we een verificatieproces ingericht dat elke beoordeling controleert op authenticiteit. Dit zorgt ervoor dat alleen echte ervaringen gedeeld worden, waarmee we potentiële klanten van eerlijke en betrouwbare informatie voorzien.

Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op onze website? Absoluut. Wij geloven in de kracht van openheid en het belang van een gebalanceerd beeld. Daarom worden zowel positieve als negatieve beoordelingen gepubliceerd, zolang ze voldoen aan onze richtlijnen voor inhoud.

Worden er betaalde reviews op onze website geplaatst? Nee, wij plaatsen geen betaalde reviews. Ons beleid verbiedt het plaatsen van beoordelingen die op enige wijze zijn gekocht of beïnvloed door derden, om de integriteit van onze reviewsectie te handhaven.

Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op onze website om een review te controleren? De termijn voor het plaatsen van een review kan variëren, maar we streven ernaar elke beoordeling binnen 48 uur na ontvangst te verifiëren en te publiceren. Dit zorgt ervoor dat de feedback die we delen zowel actueel als relevant is.

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst? Een review wordt niet geplaatst als deze niet voldoet aan onze richtlijnen, bijvoorbeeld als de inhoud ongepast, irrelevant of misleidend is. We behouden ons het recht voor om beoordelingen te weigeren die niet bijdragen aan een constructieve en eerlijke dialoog tussen onze klanten en ons merk.