Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

Een pasta voor elke behoefte

We snappen maar al te goed dat elke behoefte een andere pasta nodig heeft. Door onze uitgebreide productkennis herkennen we uw behoefte en zoeken hier de juiste pasta bij. Iedere oplossing is op maat gemaakt door onze pasta experts.

Uitgebreide productkennis

Wij geloven in specialisme. Focus op één productcategorie is waar wij voor staan. We hebben al onze Italiaanse pastamakers bezocht en hebben uitgebreid met ze gesproken over het productieproces en de grondstoffen waar de pasta’s van gemaakt worden. We zijn mee de pastakeuken in gegaan en hebben met onze eigen ogen gezien waarom de pasta zo speciaal is. Deze unieke kennis gebruiken we graag om de juiste pasta voor uw behoefte te vinden.

Kwaliteit en winstgevendheid gaan samen

Zonder twijfel durven we te zeggen dat kwaliteitspasta en winstgevendheid hand in hand gaan. Natuurlijk helpen we met kiezen welke pasta bij welke doelgroep past. Welke pasta bij welk gerecht past en wat de juiste verkooprijs zou moeten zijn. Investeren in een goede basis leidt tot meer tevreden gasten en uiteindelijk tot een grotere winstgevendheid. Onze pasta experts hebben veel ervaring met het op een winstgevende manier inzetten van onze pasta’s en helpen u graag op weg!

Direct online bestellen

Wil u direct online bestellen? U kunt gemakkelijk een account aanmaken voor onze zakelijke webshop. Op onze webshop ziet u direct ons gehele assortiment en de groothandel prijzen.

Bestellen kan al direct nadat uw aanvraag is goedgekeurd. Dit gebeurd vaak dezelfde dag nog. Maak binnen 1 minuut uw zakelijke account aan door op de link hieronder te klikken en bestel uw pasta online: