Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

De pastaborden van Hema

Hema heeft een aantal pastaborden in het assortiment waar je lekker vanuit kunt eten. Simpel, sterk en bruikbaar zou ik ze omschrijven. Ze winnen geen schoonheidsprijs maar dat is ook helemaal niet wat telt. De pastaborden van Hema zijn stuk voor stuk goed en geschikt voor dagelijks gebruiken.

In deze reeks productreviews geven we je informatie over de verschillende pastaborden die Hema heeft en geven we je onze eerlijke mening. We hebben alle producten die we reviewen ook daadwerkelijk getest. In dit productreview gaan we het hebben over het pastabord uit de serviesserie Sevilla.

Het pastabord ‘Sevilla’ van Hema

Het pastabord ‘Sevilla’ van Hema komt uit de serviesserie Sevilla. Een simpel bord dat diep genoeg is om pasta uit te eten. Waarom dit een van de belangrijkste criteria bij pastaborden is vertellen we je later.

De serviesserie Sevilla bestaat uit een serie van 7 verschillende producten. Je kunt naast dit pastabord dus nog meer servies van de serie combineren en je servieskast uitbreiden. Dit is een groot pluspunt als je het ons vraagt. Want hoe vervelend is het als je net een mooi pastabord gevonden hebt en er geen andere producten bij te combineren vallen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de serviesserie Sevilla en wil je naast het pastabord ook nog andere producten gebruiken, hieronder sommen we alle producten uit de serviesserie op. Klik op de naam van het servies en je komt gelijk op de website van Hema uit. Wel zo gemakkelijk!

Alle producten uit de serviesserie ‘Sevilla’ van de Hema:

Uiterlijke kenmerken van het pastabord ‘Sevilla’

Het belangrijkste uiterlijke kenmerk van een pastabord is dat hij diep moet zijn. Pasta eet je namelijk uit een diep bord. In Italië zul je nooit pasta geserveerd krijgen op een plat bord.

Het zal je dus ook niet verbazen dat dit pastabord van de Hema diep is. Dit bord is diep genoeg om lekker uit te kunnen eten. Je kunt de pasta met je vork vastprikken en tegen de rand van het bord om je lepel heen draaien. Zoals ze in Italië doen natuurlijk. Dit pastabord is dus een prima bord om pasta uit te eten. Diep genoeg in ieder geval.

Het pastabord is wit/créme van kleur en heeft beige randje aan de bovenkant. Een kleuren combinatie die in bijna elke keukenkast goed te combineren is.

Kenmerken van dit pastabord:

  • Materiaal: hoogwaardig aardewerk
  • Magnetronbestendig: Ja
  • Vaatwasserbestendig: Ja
  • Ovenbestendig: Nee
  • Diameter: 21 centimeter
  • Serviesserie: Sevilla
  • Overige producten uit serie: 6
  • Productiewijze: reactief glazuur
  • Artikelnummer: 9602322

Pluspunten

Dit pastabord Sevilla van Hema is door ons getest en gebruikt. Elk product waar we over schrijven testen we zelf. Thuis, bij onze kinderen en familie. En zo ook dit pastabord. Geloof ons maar, dit pastabord is flink getest. Daarom kunnen we je een oprecht oordeel over dit pastabord geven. Hieronder de grootste pluspunten.

Een bord voor elke dag

Dit pastabord is een prima bord voor als je op zoek bent naar een pastabord dat je elke dag zou kunnen gebruiken. Het bord past qua kleur in de meeste keukenkastjes en het is moeilijk om dit bord niet mooi te vinden. Dit bord is niet alleen geschikt voor pasta waardoor je hem nog vaker kunt gebruiken. Gebruik hem ook gerust voor een bord soep of een mooie salade. Het Pastabord Sevilla is een alleskunner.

Robuust

Daarnaast is het bord sterk. Dit bord is moeilijk kapot te krijgen en kan zeker tegen een stootje. Een belangrijk punt als je lang plezier van dit bord wilt hebben.

Vorm

Doordat dit bord een diep bord is kun je er veel soorten voedsel uit eten. Denk aan pasta, gevulde pasta’s, soepen en salade. Kortom, een bord dat je niet alleen koopt voor pasta, maar waar je veel vaker plezier van zult hebben.

Prijs/kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding van dit bord is in onze ogen prima. Het is een betaalbaar pastabord dat tegen een stootje kan. Dit bord is elke euro waard en we raden je hem dan ook zeer aan. Dit bord kost op hema.nl zo’n 6 euro. Goed te betalen dus. Ook als je een grotere familie hebt of vaak vrienden over de vloer krijgt.

Overal verkrijgbaar

Dit pluspunt heeft niet zozeer met het pastabord zelf te maken. Maar hoe makkelijk is het dat je door heel Nederland een Hema binnen kunt lopen om dit pastabord aan te schaffen. Je kunt het bord ook gewoon online kopen en thuis laten bezorgen. Nog makkelijker!

Minpunten

Elk product heeft minpunten en dat is onvermijdelijk. Het grootste minpunt dat wij hebben kunnen vinden is de afwerking van het glazuur. Op een aantal van de borden is te zien dat het glazuur niet helemaal goed door het bord verspreid zit. Er is dus een klein puntje door het glazuur te zien.

Is dit een reden om het bord niet aan te schaffen? Absoluut niet in onze ogen. Hema plak een stikker op het bord dat elk bord anders is. Het was dus eigenlijk geen verassing dat er bij een aantal borden een klein stukje glazuur ontbrak. In de foto hieronder zie je precies wat we bedoelen.

Pastabord 'Sevilla' van HEMA (productreview en informatie)

Wel of niet kopen

Jazeker! Dit pastabord van de Hema heeft bijna alle kenmerken die het nodig heeft om hem elke dag te gebruiken. En dat voor 6 euro. Mocht je dus op zoek zijn naar een mooi pastabord voor alledaags? Dit is hem!

Klik op de link hieronder en bestel hem gemakkelijk op Hema.nl