Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Voor 15:00 besteld,
morgen in huis!

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

Waarom Italiaanse spelt pasta van Pastaficio uniek is

Ontdek waarom onze Italiaanse spelt pasta een must-have is voor fijnproevers. Van veld tot tafel, ervaar de authentieke smaak en kwaliteit die alleen Pastaficio biedt.

Italiaanse Spelt Pasta van Pastaficio: Ontdek de Authentieke Smaak

Het verhaal achter onze spelt pasta

Italiaanse spelt pasta kent een rijke geschiedenis en traditie, en bij Pastaficio zetten we deze erfenis voort met trots en passie. De reis van onze spelt pasta begint bij de producent.

De spelt pasta van Sgamabro begint met een reis in de glooiende heuvels van Italië, waar de beste spelttarwe onder de zon rijpt. Elke korrel wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen de hoogste kwaliteit het productieproces ingaat.

Kwaliteit die je kunt proeven

Wat de spelt pasta van pastamaker Sgambaro onderscheidt, is de ongeëvenaarde kwaliteit. Dit begint bij de teelt van de spelttarwe, die volgens strikte biologische normen wordt verbouwd. Het resultaat is een pasta die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet.

Een proces van perfectie

De productie van de spelt pasta is een kunst op zich. Traditionele methoden worden gecombineerd met moderne technieken om de perfecte textuur en smaak te bereiken. Van het langzaam drogen bij lage temperaturen tot het gebruik van bronzen matrijzen, elk detail telt. Dit vakmanschap kun je aan de pastamakers van Sgambaro overlaten!

Authenticiteit in elke beet

Bij Pastaficio geloven we dat echte smaak voortkomt uit authenticiteit. Onze spelt pasta is een weerspiegeling van de Italiaanse keuken, bekend om zijn eenvoud en kwaliteit. Dit proef je terug in elke beet.

De voordelen van kiezen voor Pastaficio

Exclusiviteit en Variëteit: Ons aanbod van spelt pasta’s biedt voor ieder wat wils. Van de klassieke spaghetti tot innovatieve vormen, elk product vertelt zijn eigen verhaal.

Verantwoord Genieten: Kiezen voor onze spelt pasta betekent kiezen voor duurzaamheid. Wij zetten ons in voor milieuvriendelijke verpakkingen en een transparante keten.

Gemeenschap en Ondersteuning: Door onze spelt pasta te kopen, ondersteun je niet alleen de Italiaanse landbouwtradities, maar draag je ook bij aan een gemeenschap die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.

Ons unieke aanbod van Spelt Pasta’s

Bij Pastaficio begrijpen we de veelzijdigheid die pasta aan de eettafel brengt. Daarom bieden we een breed scala aan spelt pasta’s aan, perfect voor elke gelegenheid en smaakvoorkeur.

Ons assortiment met speltpasta’s bevat alles van de klassieke spelt spaghetti en spelt penne tot meer unieke vormen zoals spelt fusilli, allen gemaakt met de beste Italiaanse spelt.

Wat de spelt pasta’s van Sgambaro onderscheidt, is niet alleen de authentieke Italiaanse afkomst, maar ook de zorg en aandacht ze we besteden aan de selectie van de ingrediënten. Elk type spelt pasta in ons assortiment is zorgvuldig getest om te garanderen dat het de beste smaak en structuur biedt. Bovendien is de volledige lijn gemaakt van spelt tarwe van de hoogste kwaliteit, rechtstreeks gehaald uit de vruchtbare Italiaanse velden. Dit zorgt ervoor dat elke hap niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam is.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte pasta voor je Bolognese, een lichte pasta salade of een ander comfortabel pasta gerecht, onze spelt pasta’s leveren de authentieke Italiaanse ervaring direct aan je keukentafel.