Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Voor 15:00 besteld,
morgen in huis!

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

Wij zijn goedgekeurd!

Yess! Na een uitgebreide keuring mogen we eindelijk mededelen dat we het ”thuiswinkel waarborg” keurmerk ontvangen hebben. En daar zijn we erg trots op! Achter de schermen zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest om dit online keurmerk te ontvangen. Maar wat zijn nou de voordelen van zo’n keurmerk hoor ik je denken?! We leggen je hier uit wat dit keurmerk voor jouw betekend…

Goedgekeurd door thuiswinkel waarborg

Elke dag kan er iets beter

Sla het eerste beste boek of onderzoek over online shoppen open en je leest dat vertrouwen en beleving één van de belangrijkste punten zijn waarop consumenten een webshop beoordelen. En terecht als je het ons vraagt. Daarom zijn we elke dag bezig om onze website op vooral deze twee punten te verbeteren. Vaak zijn dit verbeteringen die je als  bezoeker van Pastaficio niet ziet. Het keurmerk van thuiswinkel waarborg is een verbetering die je wél ziet. Dit keurmerk valt op en dat is nou net de bedoeling.

Veiligheid, vertrouwen en beleving

Het keurmerk van thuiswinkel waarborg krijg je niet zomaar. De afgelopen maanden zijn we op ontzettend veel punten bezig geweest en hebben we veel verbeterpunten aan onze website aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan: veiligheid, wetgeving, financiën, betaalmogelijkheden en beleving. Door het ontvangen van dit keurmerk durven we met hand op ons hart (keurmerk) tegen je te zeggen:

  • Dat je op onze website veilig kunt shoppen
  • Dat je veilig kunt betalen
  • Dat we verantwoordelijk en volgens de wet (wbp) met je persoonsgegevens omgaan
  • Dat je als consument bepaalde rechten hebt en dat we die rechten erkennen
  • Dat je producten kunt retourneren
  • Dat we een gezonde financiële situatie hebben
  • Dat je verzekerd bent van een goed product
  • Dat we blijven verbeteren om jouw een nog betere ervaring te geven

Wil je weten wat het keurmerk nog meer als voordeel heeft? Neem dan even een kijkje op de website van thuiswinkel keurmerk

Veilig pasta shoppen

Nu je zeker weet dat je met een gerust hart je pasta’s kunt uitzoeken heb je vast en zeker trek gekregen in een heerlijk bordje pasta. Neem een kijkje in onze webshop bij al onze Italiaanse pasta’s of kijk bij onze heerlijke pasta recepten voor inspiratie!