Veilig betalen
via Ideal, Paypal, Bancontact, Creditcard

Voor 15:00 besteld,
morgen in huis!

Vanaf €39,-
gratis verzending, anders €6,95

De beste Italiaanse webshop

Wij zijn Alessio en Mauro en elk van ons heeft een enorme passie voor Italiaanse pasta. Om deze reden zijn wij dan ook in 2016 begonnen met onze Italiaanse webshop Pastaficio. Wij hebben deze webshop gemaakt met als doel om onze liefde voor pasta met jullie te delen en mensen te inspireren als het gaat om pasta recepten. Met onze Italiaanse webshop willen wij iedereen in Nederland laten genieten van de beste Italiaanse pasta’s en wij werken dan ook alleen maar met ontzettend enthousiaste en gemotiveerde pasta liefhebbers! Zoals een Italiaan genaamd Federico Fellini ooit heeft gezegd: “Life is a combination of magic and pasta”. Daar sluiten wij ons dan ook volledig bij aan en dit is ons motto geworden!

Hoe onze Italiaanse webwinkel tot stand kwam

Onze Italiaanse webshop is niet zomaar tot stand gekomen. In november 2016 begon het: onze autoreis naar het prachtige Italië. Gedurende onze reis gingen wij op zoek naar de beste pasta’s van het land en hebben we een kijkje in vele verschillende keukens mogen nemen. In de twee weken dat wij in Italië zijn geweest, hebben we twaalf ‘pastafici’ (pasta makerijen) bezocht. Twee weken lang hebben wij verschillende soorten pasta’s mogen proeven en hebben we ontzettend veel geleerd van de beste pastamakers van Italië! Na twee enorm leerzame en leuke weken in Italië te zijn geweest, zijn we terug gegaan naar Nederland. Met al de opgedane kennis in Italië over de verschillende pasta’s, zijn we deze Italiaanse webwinkel Pastaficio begonnen.

Webshop Italiaanse producten

Op onze Italiaanse webshop met Italiaanse producten vind je de allerbeste pasta’s van de beste pastamakers van Italië. De pasta is met liefde, geduld en kennis gemaakt en dat proef je. Door alle kennis die wij hebben opgedaan tijdens onze reis door Italië, hebben wij nu een Italiaanse webshop met de beste Italiaanse producten! In onze pastashop hebben wij verschillende pasta merken van o.a. Pasta van Carassai, Pasta van Sgambaro, Pasta van Columbro, Pasta van Regina dei Sibillini en Rustichella d’Abruzzo. Naast verschillende pasta merken hebben wij in onze pastashop ook pesto’s en tapenades, Passata, Olijfoliën etcetera.

Italiaanse webshop voor jouw onderneming

Naast de verkoop van Italiaanse producten aan particulieren, leveren wij ook meer dan 120 verschillende pastasoorten aan bedrijven. Pastaficio is dan ook dé Italiaanse pasta groothandel voor Nederland en België. Of het nu gaat om klein of bulk verpakking, grote of kleine bestellingen: wij denken graag met je mee! Bij ons vind je de allerbeste pasta’s gemaakt met liefde, kennis en geduld. We zijn zeer kritisch op al onze leveranciers en testen en importeren al onze pasta zelf. Wil jij de mogelijkheden voor jouw bedrijf weten? Neem dan contact met ons op!